Näytetään kaikki 6 tulosta

Asusteet
Tervetuloa asusteiden osastolle! Meiltä löydät monipuolisen valikoiman asusteita, jotka täydentävät ulkoiluvarusteesi ja tarjoavat käytännöllisyyttä sekä tyyliä kaikissa sääolosuhteissa. Asusteet ovat tärkeä osa ulkoiluvarustetta, ja ne voivat tarjota lisäsuojaa, mukavuutta ja tyyliä seuraaviin seikkailuihisi.

Valikoimastamme löydät muun muassa:

Hatut ja Lippikset: Erilaisia malleja, jotka suojaavat säiltä ja auringolta. Valitse lämmittävä hattu kylmiin sääolosuhteisiin tai kevyt lippis aurinkoisille päiville.
Käsineet: Tarjoavat lämpöä ja suojan kylmältä. Valitse erikoiskäsineet ulkoiluun, metsästykseen tai tavallisiin talvipäiviin.
Kaulurit ja Huivit: Monikäyttöisiä kaulureita ja huiveja, jotka pitävät sinut lämpimänä ja tarjoavat mukavuutta kylmillä säillä.
Sateenvarjot ja Tuulisuojat: Käytännölliset varusteet, jotka suojaavat sateelta ja tuulelta, pitäen sinut kuivana ja mukavana.
Reppu- ja Laukkutarvikkeet: Kestäviä ja käytännöllisiä varusteita, kuten lisätaskuja ja hihnoja, jotka tekevät repuista ja laukuista entistä toimivampia.

Tutustu valikoimaamme ja löydä täydelliset asusteet, jotka tekevät ulkoilustasi entistä mukavampaa ja toimivampaa!

Fjällräven Päähineet ja Käsineet

Fjällräven Tab hattu

34,90 

Fjällräven Päähineet ja Käsineet

Fjällräven Tab hattu

34,90 

Fjällräven Päähineet ja Käsineet

Fjällräven Tab hattu

34,90 

Kaikki asusteet

Pinewood – villapipo

24,90 
39,95 
Liity odotuslistalle! Ilmoitamme sinulle, kun tuote saapuu varastoon. Jätä alla oleva voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.