Näytetään kaikki 12 tulosta

Oikean eräjalkineen valitseminen on tärkeää, kun suunnittelet retkeilyä tai ulkoilua. Tässä muutamia vinkkejä sopivan jalkineen valintaan:

  1. Käyttötarkoitus: Mieti, mihin tarkoitukseen tarvitset eräjalkineita. Onko kyseessä vaellus, metsästys, kalastus vai yleinen ulkoilu? Erilaiset jalkineet soveltuvat eri aktiviteetteihin.
  2. Sääolosuhteet: Huomioi sääolosuhteet, joissa aiot käyttää jalkineita. Tarvitsetko vedenpitäviä saappaita sateiseen säähän vai hengittäviä kenkiä lämpimämpiin olosuhteisiin?
  3. Mukavuus ja istuvuus: Kokeile jalkineita ja varmista, että ne istuvat hyvin ja tuntuvat mukavilta jalassa. Oikean koon valitseminen on tärkeää.
  4. Pohjan pitävyys: Tarkista, että jalkineiden pohja tarjoaa riittävän pidon erilaisilla alustoilla, kuten kallioilla, mudassa tai lumessa.
  5. Lisäominaisuudet: Harkitse erityisominaisuuksia, kuten lämpövuoria, vedenpitävyyttä, tukea nilkalle ja hengittävyyttä.
159,00 
159,00 
Liity odotuslistalle! Ilmoitamme sinulle, kun tuote saapuu varastoon. Jätä alla oleva voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.