Näytetään kaikki 2 tulosta

Kerrospukeutuminen on tärkeä osa ulkoiluvaatetusta, ja se auttaa pitämään sinut kuivana ja lämpimänä eri sääoloissa. Kerrospukeutumisessa käytetään useita vaatekerroksia, joilla on erilaiset tehtävät. Tässä on perusteet kerrospukeutumisesta:

Aluskerros: Aluskerroksen tehtävä on pitää iho kuivana.Vältä puuvillaa, koska se imee kosteutta ja kuivuu hitaasti. Sen sijaan valitse keinokuituinen aluskerrasto, joka siirtää kosteuden tehokkaasti ulompiin kerroksiin. Merinovilla on myös hyvä vaihtoehto, sillä se pitää lämpimänä myös kosteana ja hengittää hyvin.

Välikerros: Välikerros pitää kropan lämpimänä ja siirtää kosteuden edelleen uloimpaan kerrokseen. Villa ja fleece ovat hyviä materiaaleja välikerrokseen, koska ne sitovat ilmaa ja toimivat eristeenä kylmää vastaan. Kylmällä ilmalla voit pukea päälle useamman välikerroksen tarpeen mukaan.

Kuorikerros: Kuorikerroksen tehtävä on suojata tuulelta ja sateelta. Hyvä ulkoiluvaate päästää myös vaatteen sisäpuolella muodostuvan kosteuden kohti ulkoilmaa.

Valitse kuorikerrokseen sopiva takki tai housut, jotka ovat veden- ja tuulenpitäviä.

Näiden kerrosten yhdistelmä mahdollistaa mukavan ja toimivan ulkoilun eri sääolosuhteissa. Muista valita vaatteet käyttötarkoituksen ja sään mukaan, ja nauti luonnosta! 🌲🏞️

Liity odotuslistalle! Ilmoitamme sinulle, kun tuote saapuu varastoon. Jätä alla oleva voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.