Näytetään tulokset 1–16 / 31

-28%
Alkuperäinen hinta oli: 179,90 €.Nykyinen hinta on: 129,90 €.
-22%
Alkuperäinen hinta oli: 89,00 €.Nykyinen hinta on: 69,00 €.
-22%
Alkuperäinen hinta oli: 89,00 €.Nykyinen hinta on: 69,00 €.
-44%
Alkuperäinen hinta oli: 89,90 €.Nykyinen hinta on: 50,00 €.
-37%
Alkuperäinen hinta oli: 239,00 €.Nykyinen hinta on: 150,00 €.
-34%
Alkuperäinen hinta oli: 289,90 €.Nykyinen hinta on: 189,90 €.

Metsästysvaatteet ja -kengät

Furudak Retriever Active Camou Naisten takki

179,90 

Naisten ulkoilutakki sään mukaan

Hyvä naisten ulkoilutakki on liukaspintainen ja säänkestävä. Liukas pinta antaa pitoa sadetta ja tuulta vastaan ja suojaa myös lialta. Ulkoillessa, vaelluksilla ja eräillessä voi kura lentää, mutta liukkaaseen ulkoilutakin pintaan se ei onneksi tartu kovin helposti. Takissa on hyvä olla taskuja niin etupuolella kuin takin sisäpuolellakin. Vetoketjulliset taskut pitävät pienesineet varmassa suojassa reippaan kävelyn, vaelluksen tai muun aktiviteetin aikana. Vetoketjutaskusta tavarat eivät tipu kyydistä tai vahingoitu sateen kosteudesta.  Sisätaskut ovat paras suoja varsinkin kännykälle tai kameralle. Ulkoilutakissa on myös hyvä olla suojaava huppu ja ylös asti ulottuva kaulus, jonka saa suljettua tiiviisti kaulan suojaksi. Erityisen hyvä on syvä huppu, joka pysyy ylhäällä eikä valahda pois päästä ensimmäisestä tuulenpuuskasta.

Vaihtuvat vuodenajat asettavat haasteensa ulkoiluvaatteiden hankintaan. Talvella on mukava kääriytyä paksuun toppatakkiin, kun taas muulloin pärjää hyvin kevyemmillä ulkoiluvaatteilla. Kylmiä kelejä vastaan suojautuminen on ensiarvoisen tärkeää, mikäli tahtoo nauttia ulkoilusta. Hieman viileämmällä säällä ulkoilutakit kaipaavat alleen ylimääräisen kerroksen. Tilaa ulkoilutakin alle lisälämmikkeeksi naisten kerrastot. Ulkoilutakin yhdistät helposti ulkoiluhousujen kanssa, joista löytyy useita takkeihin yhteensopivia kuoseja ja värejä.
Liity odotuslistalle! Ilmoitamme sinulle, kun tuote saapuu varastoon. Jätä alla oleva voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.