Näytetään tulokset 1–16 / 18

Randolph Engineering on Yhdysvaltalainen aurinkolasien, ampumalasien ja silmälasien valmistaja. Yritys perustettiin vuonna 1972 kahden insinöörin, Jan Waszkiewiczin ja Stanley Zaleskin, toimesta. Alun perin yhtiö valmisti koneita silmä- ja sotilasoptiikan valmistukseen. Vuonna 1982 Randolph Engineering valittiin Yhdysvaltain puolustushallinnon aurinkolasien päätoimittajaksi. Yrityksen tuotteita käyttävät muun muassa US Air Forcen sotilaslentäjät ja NASA:n astronautit. Randolph Engineering valmistaa kaikki linssinsä itse, ja niiden joukossa on kemiallisesti karkaistuja lasilinssejä, jotka ovat käytännössä naarmuuntumattomia ja lähes särkymättömiä. Lisäksi he käyttävät polykarbonaattimateriaalia, joka on turvallinen linssimateriaali ja suojaa esimerkiksi ampujien silmiä. Yrityksen tuotantolaitokset ja pääkonttori sijaitsevat Randolphin kaupungissa Massachusettsin osavaltiossa Yhdysvalloissa

Liity odotuslistalle! Ilmoitamme sinulle, kun tuote saapuu varastoon. Jätä alla oleva voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.