Näytetään tulokset 1–16 / 18

Randolph RE Ranger on ampujanlasien valmistaja, joka on erityisen suosittu trap-, ja skeet-ampujien keskuudessa. Nämä ampujanlasit on rakennettu Yhdysvalloissa jo 1990-luvulta lähtien, ja niiden laatu ja suorituskyky ovat huippuluokkaa. RE Ranger -lasit ovat monien olympia- ja mestaruusampujien ensisijainen valinta ympäri maailmaa. Valikoimaan kuuluu erilaisia malleja, kuten Randolph RE Ranger XLW Frame, jossa on 72 mm:n suuret kehykset ja vihreä väri. Tämä malli on erityisen mukava ja suosittu Skeet- ja Trap-ampujien keskuudessa. Lisäksi uusin tulokas on Randolph RE Ranger Phantom ja RIACT A.I. ™, joka sisältää kolme eri linssiä eri valo-olosuhteisiin. Näissä laseissa on myös Phantom-kehys ja ne ovat saatavilla useilla eri linssivaihtoehdoilla. 😊

Liity odotuslistalle! Ilmoitamme sinulle, kun tuote saapuu varastoon. Jätä alla oleva voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.