Näytetään tulokset 1–16 / 188

Retkeily ja Outdoor -elämäntyyli on mukavaa ja turvallista oikeilla varusteilla!

Retkeily ja Outdoor -elämäntyyli luonnossa liikkuen on mukavaa ja turvallista kun valitset retkeilyvarusteet ja -välineet tarpeidesi mukaan. Erilaisia valintoja tulee tehdä määränpään, sääolosuhteiden ja matkan pituuden mukaisesti. Kesäisissä olosuhteissa retkeilijä pärjää luonnossa hieman kevyemmällä varustelulla, mutta kylmissä olosuhteissa tulee varustautua riittävän lämpimällä vaatetuksella, kuivilla vaihtovaatteilla ja riittävällä ravinnolla. Jos aiotaan yöpyä luonnon helmassa, on hyvä makuupussi ja varmat tulentekovälineet retkeilijän parhaat kaverit.

Kartta pitää tiellä myös luonnossa liikkujan! Retkeilyoppaista löydät hyviä vinkkejä luonnossa liikkumiseen ja opastuksen erilaisten suomalaisten luonnonaarteiden äärelle.

Luonnossa liikkuessa tulee aina suden nälkä! Nauti Eräkolmion välineillä eväät luonnon helmassa nokipannukahvit tai koko ateria!

Nuotion sytytät vaikka tuulessa ja tuiskussa FlameTower plasmasytyttimellä ja makkara paistuu nuotiolla kätevästi ATOM teleskooppi makkaratikun nokassa.

Jos nuotion sytyttäminen ei syystä tai toisesta käy päinsä, voit valmistaa ateriasi Primus retkikeittimellä ja nauttia sen Suomessa luonnonkomposiitista valmistetuista KUPILKA astioista, joita on kevyt kantaa mukana repussa. Retkimuonat ja välipalat moneen makuun löydät myös verkkokaupastamme!

Jos nuotiokahvit eivät ole retkesi ohjelmassa, voit viedä omat kahvit metsään myös termospullossa, joita Eräkolmion valikoimassa on useita erilaisia eri tuotemerkeiltä.

Hyvässä repussa tai rinkassa kaikki tarpeellinen varuste kulkee metsään ja myös pois metsästä mukavasti, turhia hankaamatta. Valikoimasta löydät pienemmät reput päiväretkille ja metsästysaseen kuljettamiseen, sekä rinkat useamman päivän vaellukselle useilta eri merkeiltä.

Metsässä yöpymiseen varustaudut teltalla, riippumatolla, makuualustalla tai makuupussilla. Näitä tuotteitta valikoimassamme on muun muassa Fjällräven, Miltec, Atom ja Dunlop tuotemerkeiltä.

Jos metsästysonni niin suo, kaatoryypyt voit nauttia koiran- tai karhunpää snapsilaseista! Tämä on myös hyvä lahjaidea metsästäjälle, jolla on jo kaikkea. Paitsi snapsilasit.

Liity odotuslistalle! Ilmoitamme sinulle, kun tuote saapuu varastoon. Jätä alla oleva voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.