fbpx

Näytetään tulokset 1–16 / 37

Suomalaisen Alaska Brands yhtiön kehittämiä tuotteita aluskerrastoista asusteisiin.

Eräkolmion Alaska Brands osastolta löydät miehille ja naisille muun muassa:

  • Lähimmäksi ihoa puettavat aluskerrastot
    • Valmistettuna teknisestä, hyvin kosteutta siirtävästä materiaalista. Tekninen CoolDry-materiaali on helppo pestä muun pyykin mukana ja se kuivuu nopeasti.
    • Luonnostaan antibakteerinen merinovillasta valmistettu kerrasto soveltuu kaikkeen ulkoiluun ja vapaa aikaan ja merinovillan lämmönsäätelyominaisuudet ovat vertaansa vailla. Merinovillainen kerrasto ei vaadi usein pesua, kerrasto pitää kuitenkin tuulettaa säännöllisesti. Jos pesu on välttämätön, käytä merinovillalle tarkoitettua pesuainetta ja -ohjelmaa.
  • Välikerroksena tai kuivan sään ulkokerroksena käyttökelpoiset fleece-takit ovat päällä miellyttävän pehmeitä ja niitä on saatavilla huomio- ja maastoväreissä. Fleece-takeissa on useita tilavia taskuja ja peukalolenkit hihoissa.
  • Kuorikerroksena käytettävät vettä- ja tuulta pitävät ulkoilupuvut. Eri kuoseissa saatavissa olevissa puvuissa on hiljainen pintamateriaali ja vedenpitävä ja hengittävä APS 2-layer kalvo. Lisätuuletus on mahdollista ventilaatiovetoketjujen avulla. Myös verkkovuori lisää käyttömukavuutta ja hengittävyyttä. Takin ja housut voit hankkia myös erikseen.
  • Metsästysaseen kuljetukseen pidemmillä kävelymatkoilla Alaska asereput ja esimerkiksi sorsastukseen tarpeelliset kahden aseen asepussit.
  • Pisteenä iin päällä saatavilla myös lippikset huomio- tai maastoväreissä.
24,90 
ALE
ALE
104,90 
ALE
129,00 
ALE
104,90 
ALE
129,00 
ALE
ALE
ALE
90,00 
ALE
Liity odotuslistalle! Ilmoitamme sinulle, kun tuote saapuu varastoon. Jätä alla oleva voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.