Näytetään tulokset 1–16 / 23

Lowa-kengät

Jalkojen hyvinvointi on merkittävä seikka liikunnan parissa viihtyvällä, joten luonnossa liikkuvan ja urheilun harrastajan on tärkeää panostaa kunnollisiin kenkiin. Hiertymät, paleltumat ja muut ikävät seuraukset on helposti vältettävissä oikeanlaisilla kengillä. Lowa valmistaa monenlaisiin lajeihin soveltuvia kenkiä. Meiltä löydät tyylikkäästi muotoillut ja hyvin istuvat Lowa-kengät koko perheelle.

Mikäli olet epävarma, minkä kokoiset Lowa-kengät sopivat sinulle parhaiten, autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Älä siis epäröi soittaa asiakaspalveluumme numeroon 044 765 2299.

159,00 
159,00 
159,00 
-32%
129,00 

Kyllästeet ja hoitoaineet

Lowa Shoe Clean

15,90 

Lowa-vaelluskengät vaativiin olosuhteisiin

Lowa-kengät ovat suosittu valinta muun muassa vaeltajien, retkeilijöiden ja kiipeilijöiden parissa. Varsinkin Gore-Tex®-kalvolla varustetut kengät ovat varma valinta niin haastaviin olosuhteisiin metsäretkille kuin kaupunkiinkin, ja varsinkin niihin vuodenaikoihin, kun sääolot vaihtelevat rajusti. Valikoimastamme löydät laadukkaat, tyylikkäät ja viimeistellyt kengät niin ulkoiluun, vaativaan vaellukseen tai vuorikiipeilyyn kuin jokapäiväiseen käyttöönkin. Lowa on Saksassa vuonna 1923 perustettu yritys, joka valmistaa hyvin istuvia ja mukavia kenkiä vaativiin ulkoiluharrastuksiin. Lowa on kenkävalmistaja, jonka erinomaisuus ja laatu perustuvat satavuotiseen kokemukseen kengänvalmistuksesta. Kaikki Lowa-jalkineet on valmistettu käsin Euroopassa ja Lowa onkin maailman ainoa ulkoilujalkineiden valmistaja, jonka laadukas käsityö on ISO-standardoitu.
Liity odotuslistalle! Ilmoitamme sinulle, kun tuote saapuu varastoon. Jätä alla oleva voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.