Näytetään tulokset 1–16 / 73

Pinewood-housut

Pinewood on ruotsalainen vaatemerkki, joka keskittyy tuotteidensa suunnittelussa laatuun, ympäristötietoisuuteen ja tyylikkyyteen. Pinewood-housut on suunniteltu luonnossa viihtyville ulkoilmaihmisille aktiviteetteihin, jotka edellyttävät vaatteilta huippuluokan toimivuutta, laatua ja mukavuutta. Pinewood-housut sopivat retkeilyyn, vaellukseen ja patikointiin, eräharrastuksiin, kalastukseen sekä moniin muihin ulkoilma-aktiviteetteihin.

Haluamme palvella asiakkaitamme hyvin myös verkkokaupassa. Autamme mielellämme esimerkiksi sopivimman koon valinnassa. Meille voit soittaa tai lähettää sähköpostia, jos sinulla herää kysyttävää tuotteistamme.

Metsästysvaatteet ja -kengät

Pinewood Caribou Hunt – miesten housut

119,00 
-49%

Kestävät vaellushousut Pinewoodilta

Valikoimassamme on mukavia, hyvin istuvia ulkoilu- ja retkeilyhousuja miehille, naisille ja lapsille. Tekniset, käytännölliset ominaisuudet ja pohjoismainen design tekevät Pinewood-housuista monikäyttöiset. Kestävien materiaalien ja yksityiskohtien, hyvän istuvuuden sekä korkean laadun ansiosta Pinewoodin housut soveltuvat erinomaisesti kovaan, pitkäaikaiseen käyttöön, pitkille vaellusretkille sekä haastaviin seikkailuihin ulkoilmassa. Pinewoodin tuotteet on suunniteltu kestämään vuodesta ja seikkailusta toiseen - ja aitoihin olosuhteisiin.

Tilaa naisten ja miesten vaellushousut netistä

Pinewood on intohimoinen ulkoilubrändi, jonka tavoitteena on tarjota kestäviä, korkealaatuisia sekä kohtuuhintaisia ulkoiluvaatteita ja -asusteita niille, jotka viihtyvät luonnossa. Brändin tarkoituksena on suunnitella ulkoiluvaatteista mahdollisimman mukavia ja monikäyttöisiä, jotta luonnosta nauttimiseen voi keskittyä täysillä kaikissa olosuhteissa. Tutustu myös Pinewoodin kestäviin takkeihin, paitoihin ja asusteisiin, jotka on helppo yhdistellä keskenään tyylikkääksi ja mukavaksi kokonaisuudeksi. Kylmiin olosuhteisiin ja kerrospukeutumiseen soveltuvat loistavasti Pinewoodin kerrastot. Uusien ulkoiluvaatteidesi käyttöikää pidennät entisestään tekstiileille tarkoitettujen hoitoaineiden avulla.
Liity odotuslistalle! Ilmoitamme sinulle, kun tuote saapuu varastoon. Jätä alla oleva voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.