Näytetään kaikki 5 tulosta

Pinewood-liivit

Valikoimassamme on Pinewood-liivit sekä maastokuvioinnilla että ilman, ja ne toimivat säässä kuin säässä, haastavissakin sääolosuhteissa. Pinewood-liivit sopivat niin päivittäiseen käyttöön, retkeilyyn, vaelluksille, hiihtoon, kalastukseen, koiraurheiluun kuin moniin muihinkin harrastuksiin. Pinewood-liivit sopivat kaikenlaisiin seikkailuihin ja sääolosuhteisiin. Tuotteet on valmistettu kestävistä materiaaleista pitkäaikaiseen käyttöön.

Haluamme palvella asiakkaitamme hyvin myös verkkokaupan puolella. Autamme mielellämme esimerkiksi sopivimman koon valinnassa. Meille voit soittaa 044 765 2299 tai lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@erakolmio.fi, mikäli sinulla herää kysyttävää tuotteistamme.

-36%
Alkuperäinen hinta oli: 109,90 €.Nykyinen hinta on: 70,00 €.
-36%
Alkuperäinen hinta oli: 109,90 €.Nykyinen hinta on: 70,00 €.

Metsästysvaatteet ja -kengät

Pinewood Terek Light Liivi – unisex

99,00 

Hirviliivi ja metsästysliivi Pinewoodilta

Toimivat metsästysliivit ja hirviliivit nostavat jahtikokemuksen uudelle tasolle. Pinewoodin metsästysliiveissä on useita käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka on suunniteltu erityisesti metsästykseen ja eri metsästystapoja ajatellen. Pinewoodin tavoitteena on ollut tehdä metsästysvaatteista mahdollisimman mukavia ja äänettömiä. Liiveihin on sisällytetty useita käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten helposti käden ulottuvilla olevat taskut, vettähylkivä, hengittävä materiaali sekä jotkin taskut on varustettu patruunanpidikkeillä. Metsästäjien liiveiltä vaaditaan erinomaista laatua, hyvää istuvuutta ja monikäyttöisyyttä. Tätä kaikkea tarjoaa Pinewood. Tuotteiden materiaalit ja yksityiskohdat on valittu niin, että metsästyskokemuksesi olisi paras mahdollinen säästä riippumatta. Pinewoodilta löydät kestäviä ja nykyaikaisia metsästysvaatteita. Valikoimasta löytyy malleja maastokuvioinnilla ja huomioväreissä sekä takkeja, jotka toimivat niin metsästyksen jälkeen kuin päivittäisessä käytössä. Pinewood-liivit sopivat niin urheilukalastukseen, metsästykseen sekä muuhun ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Ne ovat myös yhdistettävissä muihin retkeilyvaatteisiin, kuten Pinewood housuihin ja Pinewood paitoihin.
Liity odotuslistalle! Ilmoitamme sinulle, kun tuote saapuu varastoon. Jätä alla oleva voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.