fbpx

Näytetään tulokset 1–16 / 55

Pinewood-paidat

Pinewood-paidat on suunniteltu ulkoilmaihmisille, jotka nauttivat metsästyksestä, retkeilystä, kalastuksesta sekä muista ulkoaktiviteeteista. Kestävät, laadukkaat sekä tyylikkäät Pinewood-paidat miehille ja naisille tilaat kätevästi netistä. Kestävät paidat kaikenlaisiin seikkailuihin ulkoilmassa tarjoaa Pinewood!

Haluamme palvella asiakkaitamme hyvin myös verkkokaupan puolella. Autamme mielellämme esimerkiksi sopivimman koon valinnassa. Meille voit soittaa 044 765 2299 tai lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@erakolmio.fi, mikäli sinulla herää kysyttävää tuotteistamme.

ALE
49,00 
ALE
49,00 
ALE
ALE
60,00 
ALE
60,00 

Pinewood-paita kaikkeen ulkoiluun

Pinewood-paidat ovat monikäyttöisiä ja ne sopivat kaikenlaiseen ulkoiluun ja retkeilyyn. Pinewood-paidoilla kerrospukeutuminen on helppoa. Kerrospukeutumalla pysyt mukavan lämpimänä ulkoillessasi säässä kuin säässä. Voit helposti lisätä tai poistaa kerroksia liikunnan määrän tai ulkolämpötilan vaihtelun mukaan. Pinewood-paidat on valmistettu kestävistä ja käytännöllisistä materiaaleista niin päivittäiseen käyttöön kuin ulkoiluun.Pohjoismaista designia, tyylikkäitä yksityiskohtia ja käytännöllisyyttä. Löydä uudet suosikkisi Pinewoodin lämpimistä fleecetakeista, fleecepuseroista, kestävistä paidoista, mukavista t-paidoista, poolopaidoista ja neuleista. Pinewood-paidat ovat erittäin mukavan tuntuisia käyttää. Kestäviä miesten ja naisten paitoja käytännöllisillä yksityiskohdilla. Useita eri malleja ja värejä. Sekä kevyitä että kovempaa kulutusta kestäviä paitoja. Helppo yhdistellä muihin vaatteisiin, kuten Pinewood housuihin.

Miesten ruutupaita ja flanellipaita on iätön klassikko

Pinewoodin mallistosta löydät myös jo klassikoksi muodostuneet miesten ruutupaidat ja flanellipaidat. Ne ovat mukavia, hyvin istuvia paitoja, jotka on suunnattu aktiiviseen elämäntyyliin. Suunniteltu kestämään monenlaisia seikkailuja ja ulkoilma-aktiviteetteja. Flanellipaitoja ja ruutupaitoja löydät useissa eri väreissä, lisäksi miellyttävän tuntuisesta materiaalista valmistettuja fleecetakkeja. Tyylikkäitä paitoja, jotka sopivat niin työhön kuin ulkoiluun.Tilaa edulliset ja korkealaatuiset miesten ja naisten Pinewood-paidat, jotka ovat käytännöllisyyden lisäksi myös tyylikkäitä. Pinewoodin tarkoituksena on suunnitella vaatteista mahdollisimman mukavia ja monikäyttöisiä. Näin sinä voit keskittyä nauttimaan luonnosta, liikunnasta ja vapaa-ajasta.
Liity odotuslistalle! Ilmoitamme sinulle, kun tuote saapuu varastoon. Jätä alla oleva voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.