Näytetään kaikki 5 tulosta

Viking-kengät

Kunnolliset kengät tekevät liikkumisesta entistä nautinnollisempaa. Kengiltä on syytä odottaa tiettyjä ominaisuuksia riippuen siitä, millaisissa sääolosuhteissa ja ympäristöissä liikutaan. Viking-kengät on suunniteltu varta vasten pohjoisen pallonpuoliskon ilmastoon, leveälestisemmälle jalalle, ja kenkien kestävyys on aivan omaa luokkaansa.

Viking Footwear on vuonna 1920 perustettu norjalainen tuotemerkki, jonka erikoisalaa ovat vedenpitävät kumisaappaat ja varsikengät. Viking-kengät ovat käytännölliset ja kestävät, ja ne pitävät jalat lämpiminä ja kuivina kaikissa sääolosuhteissa. Mikäli olet epävarma, minkälaiset Viking-kengät sopivat sinulle parhaiten, autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Älä siis epäröi soittaa asiakaspalveluumme numeroon 044 765 2299.

-22%
Alkuperäinen hinta oli: 89,00 €.Nykyinen hinta on: 69,00 €.
-25%
Alkuperäinen hinta oli: 119,00 €.Nykyinen hinta on: 89,00 €.

Viking Gore-Tex-kengät välikauteen ja talveen

Kaikki Viking-kengät on päällystetty Gore-Tex®-kalvolla, joten jalkasi pysyvät kuivana kaikissa olosuhteissa. Viking-kumisaappaissa on huomioitu se, että kengät kuluvat kaikkein nopeimmin kärjestä ja kannasta. Tämän vuoksi kenkien kanta- ja kärkiosat on vahvistettu. Viking-kenkien pohja on paksu ja valmistettu pehmeästä kumista. Vikingin itse kehittämä Ultimate Grip Concept® perustuu pohjan muotoiluun ja materiaaleihin. Pohjan muotoilu vähentää jalkapöytään kohdistuvia iskuja ja auttaa pysymään pystyssä haastavillakin pinnoilla, kuten jäällä tai kivien päällä. Viking käyttää tuotteidensa valmistukseen luonnonkumia, joka on kestävin sekä joustavin kumimateriaali. Vikingin talvikenkien pohjat on eristetty polyuretaanimassalla, joka eristää lämpöä jopa -40 pakkasasteeseen asti. Viking-kengissä käytetyt materiaalit ovat erittäin laadukkaita. Materiaaleissa on käytetty esimerkiksi nahkaa ja luonnonkumia. Kengät on hyvä suojata suoja-aineella ennen käyttöä, sillä näin ne pysyvät vielä pidempään paremmassa kunnossa. Meiltä löydät parhaimmat tuotteet myös kenkien suojaukseen sekä pintamateriaalien puhdistukseen.
Liity odotuslistalle! Ilmoitamme sinulle, kun tuote saapuu varastoon. Jätä alla oleva voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.