Näytetään kaikki 16 tulosta

159,00 

Miesten vaelluskengät Eräkolmiosta

Kun metsissä ja erämaassa vaeltava retkeilijä on vaatetettuna ja varusteltuna päästä varpaisiin laadukkailla, mukavilla ja kestävillä varusteilla, vaellus onnistuu sääolosuhteista tai maaston haasteista huolimatta. Kattavasta valikoimastamme löydät laadukkaat miesten vaelluskengät niin metsäisille poluille kuin tunturien kivikkoihinkin.  Vaelluskengät ovat yksi retkeilijän tärkeimmistä varusteista. Hiertävä ja epämukava kenkä voi pilata vaelluskokemuksen, ja pahimmassa tapauksessa koko retki saattaa keskeytyä.  Vaelluskengän kokoa valittaessa kannattaa valita noin yhden koon isompi koko, kuin oma jalka. Kengässä tulee olla riittävä käyntivara, sillä vaihteleva maasto raskaan rinkan kanssa liikuttaa jalkaa kengän sisällä yllättävän paljon. Varsinkin kun paino repussa tai rinkassa kasvaa vaelluskengän tärkeys korostuu. Miesten vaelluskengän lestin mallilla ja leveydellä on suuri merkitys. Parhaat vaelluskengät tukevat ja suojaavat nilkkaa, joustavat pohjasta, ovat vedenpitävät ja hengittävät pitäen jalat kuivina koko vaelluksen ajan. Vaelluskenkien tärkein pari on laadukkaat vaellussukat. Sukat pitävät jalat kuivina ja lämpiminä kylmissäkin olosuhteissa. Hyvät sukat istuvat jalkaan, eivät kiristä ja kestävät kovaakin kulutusta.

Miesten kengät vapaa-aikaan netistä

Valikoimassamme on monipuolisesti miesten kenkiä myös vapaa-aikaan. Etsitpä sitten kitkakenkiä talven liukkaille lenkkipoluille, sopivia kenkiä metsästykseen tai kumisaappaita kalareissulle, meiltä ne löydät. Mikäli olet epävarma, minkä kokoiset kengät sopivat sinulle parhaiten, autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Älä siis epäröi soittaa asiakaspalveluumme numeroon 044 7652299.
Liity odotuslistalle! Ilmoitamme sinulle, kun tuote saapuu varastoon. Jätä alla oleva voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.