fbpx

Näytetään tulokset 1–16 / 20

ALE
99,00 
ALE
ALE
ALE
29,90 
ALE
ALE
100,00 
ALE
40,00 
ALE
200,00 
ALE
65,00 

Naisten vaelluskengät Eräkolmiosta

Vaelluskengät ovat yksi tärkeimmistä varusteista kunnollisen eräretken onnistumisessa. Vaelluskenkien on tarkoitus antaa käyttötarkoitukseen sopiva tuki nilkalle ja jalkapohjalle. Meiltä löydät monenlaisia naisten vaelluskenkiä päiväretkeilystä aina suurten tuntureiden valloitukseen. Mitä pienempää kuormaa kannat, sitä taipuisammat kengät kannattaa valita. Rinkkavaelluksille, etenkin hankalaan maastoon, sopivat jäykät ja tukevat jalkineet.Vaelluskenkien jäykkyysluokitus kertoo sen, kuinka tukevat ja jäykät kengät ovat. A- ja A/B-luokan kengät sopivat päiväretkille ja kevyeen retkeilyyn, B-, B/C- ja C-luokan vaelluskengät sopivat vaativampiin maastoihin ja raskaan rinkan kantamiseen. Jäykkyys viittaa sekä nilkan tukeen että pohjan kierto- ja taipumisjäykkyyteen. Vaelluskenkien kanssa paras pari on vaellussukat. Kannattaa käyttää ohuita alussukkia ja niiden päällä lisäksi keskipaksuja vaellussukkia. Näin sukat hiertävät toisiaan, mikä puolestaan vähentää ihon hiertymistä todella paljon. Lisäksi pitkillä vaelluksilla alussukan vaihto riittää, varsinaisen vaellussukan kestäessä helposti useiden päivien käyttöä likaantumatta liikaa.

Naisten vapaa-ajan kengät netistä

Valikoimassamme on monipuolisesti naisten kenkiä myös vapaa-ajan tarpeisiin. Etsitpä sitten sandaaleita puutarhahommiin, kitkakenkiä talven lenkkeilyyn tai kumisaappaita mökkireissulle, meiltä ne löydät. Mikäli olet epävarma, minkä kokoiset kengät ovat sinulle sopivimmat, autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Älä siis epäröi soittaa asiakaspalveluumme numeroon 044 7652299.
Liity odotuslistalle! Ilmoitamme sinulle, kun tuote saapuu varastoon. Jätä alla oleva voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.