Näytetään tulokset 1–16 / 59

Asusteet täydentävät metsästys- ja ulkoiluvaate kokonaisuuden!

Eräkolmion asusteet viimeistelevät huolella valitun asukokonaisuutesi. Asusteilla voit varustautua sään ja olosuhteiden vaihteluun ja toimia mukavasti ja varmasti kaikissa tilanteissa.

Vai mitä mieltä olisit siitä, että sääsket syö päätä ja aurinko häikäisee silmiin, kun lipallinen lakki puuttuu tai korvia palelee pakkasessa ilman pipoa? Etsi silloin sopiva päähinee Eräkolmion valikoimasta!

Tuulta ja kylmää voi pitää loitolla myös huivilla tai tuubihuivilla, joita löytyy Eräkolmion valikoimasta useissa väreissä.

Housut ei pääse putoamaan kovassakaan vauhdissa kun ne varustaa kunnon vyöllä tai henkseleillä ja rakkoja jaloissa voi välttää hyvin istuvilla sukilla, joiden materiaali on hengittävää ja joiden suunnittelussa on mietitty luonnossa liikkuvan ihmisen jalkojen tarpeita.

Erilaiset lämpötilat vaativat erilaiset käsineet. Metsästäjälle ja eränkävijälle on kylmissä olosuhteissa hyötyä käsineistä, jotka ovat sekä rukkaset, että myös sormikkaat tai kynsikkäät.

Vaikka asusi ulkokerros olisi valittu vettä pitävistä vaihtoehdoista, on silti joskus tarpeen suojata itseä ja varusteita myös sadeviitalla.

119,90 
16,90 
14,90 
Liity odotuslistalle! Ilmoitamme sinulle, kun tuote saapuu varastoon. Jätä alla oleva voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.