Näytetään tulokset 1–16 / 56

Metsästysvaatteet ja -kengät

Pinewood Caribou Hunt – miesten housut

119,00 
129,90 
-49%
Alkuperäinen hinta oli: 89,00 €.Nykyinen hinta on: 45,00 €.

Miesten retkeilyhousut

Kestävät ja käytännölliset retkeilyhousut parantavat luontoelämystä. Miesten retkeilyhousuista löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Niissä käytetyt materiaalit vaihtelevat sen mukaan, millaiseen aktiviteettiin ja lämpötilaan housut on tarkoitettu. Olitpa suuntaamassa vaellukselle, patikoimaan tai lenkille lähimetsään, ulkoiluhousujen on hyvä olla valmistettu teknisestä materiaalista. Tekniset materiaalit, kuten softshell tai GORE-TEX, hylkivät tehokkaasti kosteutta, tuulta ja likaa. Jotta olo olisi mukava vauhdikkaassakin menossa ja aktiviteetissa, retkeilyhousujen tulee joustaa ja hengittää. Valikoimamme miesten retkeilyhousut ovat kestäviä ja käytännöllisiä ja vastaavat retkeilyn ja vaelluksen asettamiin vaatimuksiin. Valikoimastamme nappaat miesten retkeilyhousut vaelluksille, sienimetsälle tai metsästykseen.

Miesten vaellushousut laatumerkeiltä

Verkkokauppamme valikoimasta löydät miesten vaellushousut tunnetuilta merkeiltä, kuten Fjällräven, Pinewood ja Deerhunter. Vaellushousuja valitessa kannattaa kiinnittää huomiota vedenpitävyyteen ja kestävyyteen. Kestävä kangas sekä vahvistetut polvet ja takamus selviävät oksien ja kivien raapaisuista. Useampi tasku varmistaa, että tärkeät tavarat - kuten tulitikut, puukko ja puhelin - pysyvät taatusti mukana. Ulkoiluhousut ovat hyvä valinta myös metsästys- tai koiraharrastukseen.
Liity odotuslistalle! Ilmoitamme sinulle, kun tuote saapuu varastoon. Jätä alla oleva voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.