Näytetään tulokset 1–16 / 29

-36%
70,00 
-34%
189,90 

Metsästysvaatteet ja -kengät

Deerhunter Heat Inner Waistcoat Deep Green

159,90 
99,95 
-35%

Metsästysvaatteet ja -kengät

FURUDAL RETRIEVER ACTIVE CAMOU TAKKI

179,90 

Miesten ulkoilutakki moneen käyttöön

Miesten ulkoilutakit palvelevat hyvin niin keväällä kuin syksylläkin, kun niiden ominaisuudet ovat kohdallaan ja alle on valittu lämpötilaan sopivat vaatteet. Meiltä löydät myös laadukkaat ja lämpimät miesten kerrastot. Valitse pidemmän mallinen miesten ulkoilutakki, kun haluat enemmän peittävyyttä ja lyhyt malli, mikäli kaipaat suurempaa liikkumisen vapautta. Lyhyt ulkoilutakki toimii paremmin esimerkiksi jos haluat ulkoillessa vaihtaa välillä juoksuksi tai liikut vaikeahkossa maastossa.

Takissa on hyvä olla useita taskuja - niin etupuolella kuin takin sisäpuolellakin. Vetoketjulliset, syvät taskut pitävät irtotavarat varmassa suojassa vaelluksen, eräilyn tai muun aktiviteetin aikana. Vetoketjulla suljettava tasku pitää huolta pienesineistä niin, etteivät ne tiput kyydistä tai vahingoitu sateen kosteudesta.  Sisätaskut puolestaan ovat paras suoja esimerkiksi kännykälle tai kameralle.

Yhdistä miesten ulkoilutakki kestävien ulkoiluhousujen kanssa. Myös ulkoiluhousuissamme on useita tärkeitä teknisiä ominaisuuksia, joiden ansiosta ulkoilu onnistuu säällä kuin säällä.
Liity odotuslistalle! Ilmoitamme sinulle, kun tuote saapuu varastoon. Jätä alla oleva voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.