fbpx

Näytetään tulokset 1–16 / 53

179,00 
179,00 

Naisten vaellushousut

Kestävät ja käytännölliset vaellushousut parantavat vaelluselämystä. Naisten vaellushousuista löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Niissä käytetyt materiaalit vaihtelevat sen mukaan, millaiseen aktiviteettiin ja lämpötilaan housut on tarkoitettu. Olitpa suuntaamassa vaellukselle, patikoimaan tai lenkille lähimetsään, ulkoiluhousujen on hyvä olla valmistettu teknisestä materiaalista. Tekniset materiaalit, kuten softshell tai GORE-TEX, hylkivät tehokkaasti kosteutta, tuulta ja likaa. Jotta olo olisi mukava vauhdikkaassakin menossa ja aktiviteetissa, vaellushousujen tulee myös joustaa ja hengittää.

Naisten retkeilyhousut laatumerkeiltä

Ostoksilla on hyvä pohtia, millaiseen käyttöön ulkoiluhousut tulevat. Verkkokauppamme valikoimasta löydät naisten vaellushousut tunnetuilta merkeiltä, kuten Fjällräven, Pinewood ja Deerhunter. Vaellushousuja valitessa kannattaa kiinnittää huomiota vedenpitävyyteen ja kestävyyteen. Kestävä kangas sekä vahvistetut polvet ja takamus selviävät oksien ja kivien raapaisuista ja pitävät paikat kuivana kosteassakin maastossa. Useampi tasku varmistaa, että tärkeät tavarat - kuten tulitikut, puukko ja puhelin - pysyvät taatusti mukana. Ulkoiluhousut ovat hyvä valinta myös metsästys- tai koiraharrastukseen! Housujen pinta kestää raapaisut ja pennun hampaat, kun taas tarvikkeet ja koiran makupalat kulkevat taskuissa käden ulottuvilla.
Liity odotuslistalle! Ilmoitamme sinulle, kun tuote saapuu varastoon. Jätä alla oleva voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.