69,90 

Care Plus Professional ensiapupakkaus on ammattimainen ensiapupakkaus, joka sisältää kattavan valikoiman ensiaputarvikkeita. Tämä laukku on ehdoton hankinta reissuille, mökille tai kotiin. Se on täynnä tärkeitä ensiaputarvikkeita ja steriilejä apuvälineitä, kuten siteitä ja laastareita. Tämän ammattimaisen ensiapulaukun avulla sinulla on kaikki tarvittavat välineet käsilläsi hyvän ja turvallisen ensiapuhoidon antamiseen. Laukku on pakattu vahvaan nylonpussiin, johon voit järjestää tarvikkeet kätevästi. Kirkkaan punainen väri varmistaa, että löydät ensiapulaukun helposti ja nopeasti. Settiin kuuluu myös sanallinen ja kuvallinen sisällysluettelo sekä arvokas Care Plus -ensiapuopas, joka sisältää 40 sivua hyödyllistä tietoa ja vinkkejä lääketieteen ammattilaisilta. Laukussa on riittävästi tilaa myös omille lääkkeille ja lisätarvikkeille.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 8714024383415 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Liity odotuslistalle! Ilmoitamme sinulle, kun tuote saapuu varastoon. Jätä alla oleva voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.