220,00 

Pinewood Finnveden Hybrid -takki on vartaloa lähellä oleva malli monipuolisilla käyttöalueilla. Erinomainen mukavuus joustavalla materiaalilla. Ilmava High-Ventilation™-verkkovuori edistää hyvää ilmankiertoa lämmöneristystä varten. Takissa on vahattu pinta, joka lisää kestävyyttä ja vettä hylkivää toimintaa. Mukava takki päällä, etenkin liikkeessä. Irrotettava ja säädettävä huppu. Tilavat vetoketjulliset taskut. Lisäksi hieman tiukempi istuvuus.

Etsitkö ulkoiluhousuja, jotka sopivat yhtä hyvin sateiseen kuin myös lämpimään ja aurinkoiseen päivään? Silloin Finnveden Hybrid Zip-off-housut on sinua varten! Vahatulla pinnalla ja Bionic-Finish Eco-vedenkestävällä käsittelyllä ne kestävät vettä hyvin. Yhdessä UV-suojan, hyvän hengittävyyden ja irrotettavien lahkeiden kanssa ne toimivat kaikissa sääolosuhteissa. Housuissa on nelisuuntainen joustavuus ja joustava vyötärö. Kaksi reisitaskua ja kaksi etutaskua, joissa kaikissa on vetoketju. Säädettävät ja avattavat lahkeensuut tuuletuksen ja kenkien pukemisen helpottamiseksi. Housuissa on myös lahkeensuiden sisäpuolella muovikoukku kenkiin kiinnitystä varten.

Erittäin mukava ulkotakki, joka sopii sekä luontoon että kaupunkiin. Eri materiaalien yhdistelmä on saavuttanut maksimaalisen mukavuuden liikkuessaan. Ilmanvaihtoketjut ovat itsestäänselvyys.Takki on vahattu.
KOKO
104,92 

Aikaisempi alin hinta: 104,92 .

KOKO
95,92 

Aikaisempi alin hinta: 95,92 .