Lämmitin on oivallinen matkakumppani metsästykseen, retkeilyyn, veneilyyn ja myös muuhun liikkuvaan ulkona tapahtuvaan vapaa-aikaan missä lisälämpöä tarvitaan ja sähkölämmitystä ei ole saatavilla.

Fox outdoor kannettava kaasulämmitin pitää esim. kytismetsästyksen aikana kyttäyskopin koko lämpimänä. kannettava kaasulämmitin on ulkokäyttöön tarkoitettu mukana kannettava lämmitin.

Kannettavan kaasulämmittimen energiatehokas keraaminen lämmönsiirtolevy minimoi lämpöhävikin ja luovuttaa maksimiteholla käytettynä 1.3kW 100g/h lämmitystehon.

Liekitön lämpösäteily jakaantuu tasaisesti keraamiselta lämpölevyltä turvallisesti sitä ympäröivään tilaan. Lämmityskulmaa on helppo suunnata kääntyvän yläosan ja lämmityspöydän avulla.

Lämmitin kuluttaa maksimiteholla käytettynä 100g tunnissa eli yhdellä kaasupakkauksella toiminta-aika optimiolosuhteissa n. 2 ½ tuntia. Lämmittimessä on portaaton säätö halutun lämmitystehon saavuttamiseksi ja pienemmällä teholla käytettynä toiminta-aika luonnollisesti pitenee jopa 8 tuntiin.

Fox outdor kannettava kaasulämmitin on kompaktin kokoinen,

30 x 20 x 27cm. Metallikuorinen lämmitin on käsitelty lämpöä kestävällä posliinipäällysteellä ja sen lämpölevyn edessä on krominen suojaverkko. Kevyen lämmittimen kantaminen onnistuu kantokahvan avulla. Lämmittimessä on pietsosähköinen sytytin helppoon käynnistykseen.