t

260,00 

Kevyt kolmekerroksinen takki korkealla, suojaavalla kauluksella. Säänkestävä, mukava takki ekologisella, vettä ja likaa hylkivällä kyllästeellä. Takissa on säätö helmassa, hihansuissa ja hupussa. Sivuilla tuuletusaukot, edessä vettä hylkivä vetoketju. Edessä kaksi käsitaskua ja kaksi rintataskua, kaikissa vetoketjut. Kevyt ja hengittävä takki töihin ja vapaa-aikaan.

Tuulen- ja vedenpitävät housut hieman leveämmässä mallissa. Housuissa on pitkät vetoketjut sivuilla ja lahkeen alaosassa säätö. Teipatut saumat ja vettä hylkivät vetoketjut. Kevyet housut hyvälllä hengittävyydellä. Housuissa on ekologinen vettä ja likaa hylkivä Bionic Finish® Eco -kylläste.

199,00 
Pinewood Telluz housut on tuulen- ja vedenpitävät hieman leveämmässä mallissa. Telluz housuissa on pitkät vetoketjut sivuilla ja lahkeen alaosassa säätö. Tellus houssa on  teipatut saumat ja vettä hylkivät vetoketjut. Kevyet housut hyvälllä hengittävyydellä. Housuissa on ekologinen vettä ja likaa hylkivä Bionic Finish® Eco -kylläste.
KOKO
129,90 
Liity odotuslistalle! Ilmoitamme sinulle, kun tuote saapuu varastoon. Jätä alla oleva voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.