199,00 

Finnveden Hybrid -takki on todella mukava päällä. Päämateriaali on hengittävää puuvillapolyesteriä joka kuivuu tarvittaessa nopeasti. Useimmista tällaisista takeista poiketen Finnveden Hybridissä on bonuksena verkkovuoraus. Hyvä valinta retkeilyyn ja arkikäyttöön aina kun tarvitset sopivasti tuulensuojaa hengittävässä paketissa.

  • Päämateriaali: 64% polyesteriä, 34% puuvillaa ja 2% elastaania
  • Joustopaneelit: 96% polyamidia ja 4% elastaania
  • Polyesteriverkkovuori
  • Irrotettava huppu
  • Kolme ulkotaskua
  • Neljään suuntaan joustavasta stretch-kankaasta valmistetuissa

Pinewood Finnveden Hybrid -housuissa on vettä ja likaa hylkivä Bionic Finish Eco -kylläste. Housujen sivuilla on vetoketjulliset tuuletusventilaatiot ja vyötäröllä on joustava resori. Eniten kulutusta kohtaavat osiot on vahattu niin, että ne kestävät käyttöä pidempään. Lahkeensuissa on nepparit ja vetoketjut. Housuissa on kaksi vetoketjullista sivutaskua sekä kaksi vetoketjullista reisitaskua

 Toimivat housut, joissa materiaalien yhdistelmä on saavuttanut maksimaalisen mukavuuden liikkuessaan.Säädettävä vyötärö 3 napilla. Kuten useimmissa Pinewood-housuissa, vyötärö on joustava. Toinen ominaisuus on koukku kenkien kiinnittämiseen. Housut ovat kapeammat.

KOKO
79,20 

Aikaisempi alin hinta: 79,20 .

Uutta keväällä 2021! Erittäin mukava ulkotakki, joka sopii sekä luontoon että kaupunkiin. Eri materiaalien yhdistelmä on saavuttanut maksimaalisen mukavuuden liikkuessaan. Ilmanvaihtoketjut ovat itsestäänselvyys. Takki on vahattu.
KOKO
104,92 

Aikaisempi alin hinta: 104,92 .