Näytetään tulokset 1–16 / 622

Metsästys – Saalista paremmilla varusteilla

Metsästys on Suomessa suosittu harrastus. Vuosittain metsästyskortin lunastaa 300 000 suomalaista. Eurooppalaisten maiden mittakaavassa tämä on väkilukuun suhteutettuna melkoisen korkea määrä.

Saalista suomalainen metsästäjä saa yli 10 miljoonaa kiloa vuodessa. (Lähde: Suomen Riistakeskus) Sellainen määrä näkyy jo ruokapöydissä! Villiruokaa pidetään meillä eettisempänä vaihtoehtona tehotuotetulle karjan lihalle ja onhan siinä makukin ihan eri luokkaa. Eettisesti metsästetylle riistalle ei ole aiheutettu tarpeetonta kärsimystä ja se on saanut kasvaa villinä ja vapaana puhtaassa suomalaisessa luonnossa.

Metsästys on myös erinomaista liikuntaa luonnon keskellä ja lisää näin hyvinvointia eri ikä- ja sosiaaliluokissa. Metsästys voi olla yksilöharrastus, mutta se myös tuo ihmisiä yhteen erilaisissa metsästysseurojen aktiviteeteissa.

Eräkolmio haluaa olla tukemassa metsästystä harrastuksena ja tarjoaa asiakkailleen parhaita ja huolella valittuja varusteita, joilla metsästyksestä tehdään entistä palkitsevampaa ja turvallisempaa.

Eräkolmiolta muun muassa:

 • Metsästysaseet
  • Haulikot
  • Kiväärit
  • Käytetyt aseet
 • Kiikaritähtäimet
 • Metsästyspatruunat
  • Haulikon patruunat
  • Kiväärin patruunat
 • Asekaapit
 • Jälleenlataustarvikkeet

Tarvikkeet aseiden turvalliseen kuljetukseen, huoltoon ja säilyttämiseen löytyvät myös Eräkolmion valikoimasta. Meiltä saat myös parhaat neuvot. Jos sinulla on kysymyksiä esimerkiksi aseiden hankintaan liittyen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0447652299. Palvelemme arkisin klo 10-17.

Usein jahtireissu alkaa vähintäänkin hämärässä ja jatkuu toisinaan pitkään auringon laskun jälkeen. Siksi on hyvä varustautua myös kunnon otsa- tai taskulampulla. Myös riistakämpällä on hyvä olla työmaavalaistusta, kun saalista käsitellään jahdin jälkeen.

Yhteydenpitoa metsästysseurueeseen on helppo hoitaa radiopuhelimilla ja koiran paikannus onnistuu tutkapannan ja puhelinsovelluksen avulla. Ruokintapaikalla on hyvä olla riistakamera, jotta tiedetään millaista riistaa ja kuinka paljon on milloinkin liikkeellä.

Riistaa voi houkutella ampumaetäisyydelle paitsi ruokinnalla, myös erilaisilla tuoksuilla ja äänillä.

Ampumataitojen harjoitteluun tarjoamme taulut, paikkatarrat ja taulutelineet.

Liity odotuslistalle! Ilmoitamme sinulle, kun tuote saapuu varastoon. Jätä alla oleva voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.