Näytetään tulokset 1–16 / 46

Retkeilyhousujen valinta on tärkeä osa onnistunutta pukeutumista vaelluksilla ja retkillä. Nykypäivän ulkoiluhousut ovat täynnä teknisiä ominaisuuksia ja tarkkaan hiottuja yksityiskohtia. Tässä muutamia vinkkejä ja suosituksia sopivien retkeilyhousujen valintaan:

  1. Käyttötarkoitus: Mieti, mihin tarkoitukseen tarvitset housut. Onko kyseessä vaellus, metsästys, kalastus vai yleinen ulkoilu? Erilaiset jalkineet soveltuvat eri aktiviteetteihin.
  2. Mukavuus ja istuvuus: Kokeile housuja ja varmista, että ne istuvat hyvin ja tuntuvat mukavilta jalassa. Oikean koon valitseminen on tärkeää.
  3. Materiaali: Retkeilyhousujen materiaali voi vaihdella. Jotkut pitävät täysin luonnonkuituisista housuista, kuten jämäkkästä puuvillakankaasta tai villasarkasta. Toiset suosivat teknisiä materiaaleja, kuten stretch-kangasta tai vedenpitäviä materiaaleja.
  4. Taskut ja yksityiskohdat: Tarkista, että housuissa on riittävästi taskuja ja muita käteviä yksityiskohtia. Esimerkiksi reisitaskut ovat monille retkeilijöille tärkeitä.
  5. Kahden housun taktiikka: Useimpien retkeilijöiden vaatekaapista löytyy normaalisti ainakin yhdet täysin vedenpitävät kuorihousut ja puuvillapolyesterisekoitteiset retkeilyhousut. Näillä selviää Suomessa vuoden ympäri lähes kaikissa olosuhteissa.
179,00 
179,00 
-30%
Alkuperäinen hinta oli: 99,00 €.Nykyinen hinta on: 69,00 €.
-42%
Alkuperäinen hinta oli: 129,90 €.Nykyinen hinta on: 75,00 €.
Liity odotuslistalle! Ilmoitamme sinulle, kun tuote saapuu varastoon. Jätä alla oleva voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.